Is Luxemburg het sluitstuk van jouw rondreis Benelux?

Geen rondreis benelux zonder Luxemburg! Wie zich voorneemt de Benelux te verkennen zal verbaasd zijn over het kleine landje dat Luxemburg heet. Heuvels, weilanden, mooie architectuur, lekker eten, veel variatie, moderne steden en juist hele traditionele dorpen. Luxemburg-stad kan al helemaal niet ontbreken uit je rondreis benelux!

Als je dan besluit een rondreis Benelux te eindigen in Luxemburg, is Luxemburgk-stad een perfecte plek om te vertoeven. Deze stad bestaat uit een hoog en een laag gedeelte en biedt alles wat een mooie stad hoort te hebben. Traditionele gebouwen, moderne gebouwen, heuvels, glooiende landschappen en waterpartijen. In de stad kun je geweldige musea bezoeken, fietstochten maken, heerlijk wandelen en op het terrasje zitten.

Altijd iets te doen in Luxemburg

Er is vaak iets te doen zoals een openlucht-concert, festivals of andere jaarlijkse festiviteiten. Ook kun je er voor kiezen om de oude ruines te bezoeken die her en der te vinden zijn in het land. In Luxemburg-stad is een bezoek aan de ourde burgt zeker de moeite waard! Bekijk dit prachtige bouwwerk ook eens in de avond, dan is het schitterend verlicht en zul je verrast worden door misterieuze sfeer. Met wat geluk wordt je begeleid door vuurvliegjes op weg naar boven!

1 Reactie on “Is Luxemburg het sluitstuk van jouw rondreis Benelux?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...