Een busreis Luxemburg; de perfecte manier om te reizen

Het mooie van Luxemburg is dat deze bestemming perfect te bereizen is. Een busreis Luxemburg is een geweldige start van een vakantie of stedentrip. Je leert alvast mensen kennen die ook van een Luxemburg vakantie gaan genieten, kunt ongestoord genieten van het uitzicht en bent er binnen een paar uur.

Hoe lang duurt een busreis Luxemburg?

Een busreis Luxemburg duurt tussen de 3,5 a 4 uur, afhankelijk van de route, het verkeer en het aantal stops. Je rijdt voornamelijk door Nederland en Belgie en schrampt de Duitse grens. Je trekt door een mooi glooiend lanschap, vanaf Nederlands Limburg al, om in een mooie rechte streep af te dalen richting het zuiden. Er zijn voldoende steden en dorpen op de route die interessant zijn om te bezoeken. Al kun je ook denken; laat mij maar zo snel mogelijk in het prachtige Luxemburg aankomen zodat mijn Luxemburg vakantie direct kan beginnen!

De route van de busreis naar Luxemburg

Busreis Luxemburg route

Het is een beetje afhankelijk vanuit waar je vertrekt in Nederland, welke route jouw voorkeur heeft. Je moet hoe dan ook naar het Zuiden. Over het algemeen zijn er twee veelgebruikte routes voor busreizen naar Luxemburg. Je kunt over Brussel rijden of over Maastricht.

Beide routen zijn ongeveer even snel, afhankelijk van de drukte. Bepaalde momenten op de dag zullen druk zijn wegens transport-verkeer en de forenzen. Ook zijn er bepaalde dagen in de vakantieperiodes die druk zijn op die wegen. De meeste maatschappijen die busreizen Luxemburg aanbieden houden daar rekening mee zodat je niet al te lang vast komt te staan in het verkeer.

Rondreis Benelux

Je kunt ook kiezen voor een rondreis Benelux met de bus. Dan zou je kunnen kiezen voor een route waarbij je eerst Nederland bezoekt, dan België en dan Luxemburg. Luxemburg-stad is een uitstekende plek om een mooie busreis mee te eindigen. Daarna zou je in een rechte streep terug kunnen rijden richting Nederland.

1 Reactie on “Een busreis Luxemburg; de perfecte manier om te reizen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...